Wprowadź swoich klientów w świat kulinarnych doznań. Płyty z Soli Himalajskiej do Gotowania dodadzą elegancji i smaku każdemu daniu. Całkowicie naturalne, ręcznie rzeźbione płyty to coś więcej niż tylko naczynia kuchenne - to obowiązkowy element wyposażenia dla wszystkich entuzjastów smaku.
Płyty do Gotowania z Soli Himalajskiej nadają potrawom zarówno wspaniałą estetykę, jak i słone nuty. Od mięs po warzywa, pozwolą przygotować i zaprezentować ulubione potrawy. Bogate w niezbędne minerały, takie jak potas, magnez i wapń, mają również doskonałe właściwości zatrzymywania ciepła. Można je podgrzewać na płytach kuchennych, grillach lub w piekarniku. Odpowiednie do grillowania, smażenia, albo serwowania schłodzonych potraw w celu uzyskania wyjątkowych wrażeń kulinarnych.
Stopniowo podgrzewaj płytę do pożądanej temperatury gotowania, zaczynając od niskiej, aby uniknąć pęknięcia. Lekko posmaruj powierzchnię oliwą, aby zapobiec przywieraniu. Gdy płyta z soli himalajskiej odpowiednio się nagrzeje, umieść składniki bezpośrednio na niej, aby zapewnić równomierne gotowanie i subtelny słony smak. Po użyciu pozostaw do ostygnięcia, zeskrob wszelkie pozostałości, spłucz wodą. Unikaj używania płynu do mycia naczyń, aby zachować jej wyjątkowe właściwości.
Zamów teraz i zaoferuj swoim klientom wyjątkowe doznania kuchenne.